Tag: TikTok

TikTok frikëson Evropën

TikTok frikëson Evropën

TikTok, aplikacioni për ndarjen e videove, i përhapur në të gjithë botën shqetëson Bashkimin Evropian dhe ligjet e BE-së shqetësojnë ...

Page 1 of 8 1 2 8

On Top.