Tag: te dhena

TikTok frikëson Evropën

TikTok frikëson Evropën

TikTok, aplikacioni për ndarjen e videove, i përhapur në të gjithë botën shqetëson Bashkimin Evropian dhe ligjet e BE-së shqetësojnë ...

Page 1 of 11 1 2 11

On Top.